Livmoderhealing

Varför behöver vi göra en egen healingsession för vår livmoder? Livmodern är källan till liv, glädje, kreativitet och pånyttfödelse.  Det är genom vår livmoder som nytt liv kan skapas. Alla sexuella möten både bra och dåliga lagras i livmoderns och vår yonis  vävnader, muskler och celler.  Livmodern minns alla möten som vi ville ha och de som vi inte vill ha, de som var kärleksfulla och icke kärleksfulla och hon minns dom från våra tidigare liv också. Dessa möten påverkar vår hälsa på alla nivåer samt våra relationer. Man brukar säga att när man släpper in en partner sexuellt får man med deras minnen i sju generationer bakåt också. Därför är det bra att släppa taget om alla sexuella relationer med de minnen vi har lagrat in. I samhället har också det feminina både förnekats och förtryckts i tusentals år. Även om du inte har kvar din fysiska livmoder finns livmoderenergin kvar. Dock har vi ofta karman i vår livmoder vilket kan ha blivit extraherat om den är borttagen.

Vår livmoder bär alltså med sig trauman i vårt fömödraled  med minnen av abort, missfall, våldtäkt, graviditet, förlossning, cystor, menskramper, emdometrios, kraftiga blödningar mm Genom att balansera livmodern så balanserar vi den feminina energin vilket gör det möjligt att dra till sig mer hälsosamma relationer , ökad njutning och självvärde. Balanserar vi livmodern så balanserar vi den feminina och maskulina sexuella energin vilket leder till mer hälsosamma relationer, ökad självkänsla och självvärde.

Viktigt är att vi bestämmer ett syfte, oavsett om du gör det på dig själv eller någon annan. Vad är det som ska helas? Alla sexuella relationer eller finns det specifika problemområden ex cystor på livmodern som skapar problem.  Som med allt jag beskriver så utesluter det här inte läkarkontakt om man har stora problem med fysiska eller psykiska symtom.

Jag kommer sen i healingen läsa av dig för att få en bild av var stagnationerna finns och sen extraktion med skallrani  baschakrat med basen för shaktienergin, livmodern och kringliggande områden med yoni. Som avslutning kommer jag trumma och ge healing till Alto Major portalen ( mouth of the womb) 

45 min 800 kr