Om mig

Mitt medicinkvinnonamn är Bearhearted medicinwoman from north. Det kom fram när jag jobbade med att hålla i utbildningar till Schamansk medicinkvinna. 

Jag är Schamansk medicinkvinna, lermakare, konstnär och författare, shiatsuterapeut parallellt med mitt jobb som Barnavårdslärare där jag utbildar barnskötare på distans. 

Jag började min andliga bana som shiatsuterapeut och kundaliniyogainstruktör samt med min grundutbildning inom Ayur Vedan använde jag den också som ett väldigt bra sätt att se på sig själv och sina obalanser. 

Mitt ena dharma är att hjälpa de nya barnen som kommer till jorden i en kaotisk tid vilket jag gör genom att utbilda de som ska ta hand om dom. 

Jag har också haft många olika andliga traditioner och tekniker i konsten att möta samt utveckla i det här livet. 

Inom Schamanism har jag Core Schamanism som grund. Jag har gått utbildningar för att lära mig de tekniker man arbetar med i helande framförallt med Staffan Ljung som sen passerade över och blev en schamansk lärare i den andra dimensionen. 

Jag har sen fått många initeringar och healingsessioner , resor och andra kontakter i den Peruanska traditionen som tagit fram m¨ånga nödvändiga tekniker för oss att ha i den tid vi befinner oss för att kunna hålla balansen. 

Jag har studerat kvinnohistoria och Schamanism utifrån litteratur och skrivit 2 böcker själv dels utifrån egna erfarenheter, mina studier och kanaliseringar jag fått. 

Konsten och Vediska astrologin blev också traditioner som jag studerat och fördjupat mig i och ser den kreativa kraften som livsnödvändig för människan. 


Skapa din hemsida gratis!