Bygga trumma och skallra

Bygga trumma och skallra 6-7/7 2024

Trummans ljud återspeglar moderjords puls och den inre rytmen med den läkning och grundning den ger. Jag har byggt trummor under många år med en idé om att man ska få lära sig att utöva sitt kall som trumbärare. Trummor som helande och ceremoni har funnits i många tusen år och troligen var det kvinnorna som var de första trumbärarna. Man kan se avbildade trummor hos många av gudinnorna såsom Isis och Hathor.

Trumman har sen fortsatt inom den schmanska traditionen som ett medel för att sätta sig i trans i trumresan, som är ett redskap för att komma i kontakt med andehjälpare.

I mina kurser ingår det grunderna i de schamanska teknikerna för att på ett kraftfullt sätt kunna jobba med trumman både för helande och ceremoniellt. MIna trummor har en inlagd slang som kan pumpas upp och sträcka skinnet vilket gör att du kan använda trumman ute med lätthet. Ett skinn är ett levande material och behöver annars en värmekälla för att dra ihop sig. Jag bygger trummor av getskinn som jag dels vet traditionellt använts i urminnes tider även av våra samer som hade geten som gårdsdjur.

Allt material ingår men ta med en egen pinne till trumpinne och en egen pinne till skallran

Kostnad 5000 inkl allt material och grundutbildning i att använda trumman som redskap för trumresor, healing och i ceremonier

Anmälan till moderjordkraft@gmail.com eller 0767808596

Betalning 500 kr i anmälningsavgift svischas till Ateljé Månstråle 1230922278 vid anmälan som ej återbetalas 4500 kr Faktureras för betalning senast 6 juni.

Ingår fika med te/kaffe och fikabröd

Det går bra att ta med lunch för att värma i mikro/ugn

Varmt välkomna

Plats Stengatan 129 Luleå

TIder 10-16 båda dagarna

Vi kommer att delar av dagarna vara utomhus så ta med kläder för skogsvistelse och gärna lunch som är enkel att äta ute/ inne.

Skapa din hemsida gratis!