Behandlingar på Hälsokraft i Boden

Det här är de behandlingar jag kommer att erbjuda

 Boka tid via epost moderjordkraft@gmail.com 



Shiatsumassagebehandling

Shiatsu är en mjuk och dynamisk behandling där du har kläder på och där terapeuten med tryck, sträckningar och mjuka justeringar arbetar i ett dynamiskt flöde och även trycker på akupunkturpunkter med fingret tills dessa punkter öppnar sig. Det är bra behandling för stress, magproblem, sömnproblem, nacke/ryggproblem samtidigt som den är väldigt avslappnande. Görs traditionellt på madrass men även massagebänk Kostnad 650 kr 45 min


Schamansk healingbehandling

I en schamansk healingbehandling bestämmer vi tillsammans ett syfte med healingen. Jag som schaman arbetar med andehjälpare och förfäder genom att använda kristaller, skallran och trumman som redskap och förändrar det som är obalanser genom att ofta få kraftdjur och själsdelar på plats samt plocka bort inkräktande energiformer samt skriva om själsliga kontrakt.

Kostnad 1/12 timme 1500 kr 


Vägledningssamtal

Jag använder runor och vägledningkort för att tillsammans med dig titta på det område i livet du upplever som problematiskt just nu. Jag säger inte åt dig vad du ska göra eller när saker ska hända utan vi tittar på skeenden och använder kortens och runornas vägledning för att se dels vad det handlar om på ett djupare plan och dels vilka möjligheter situationer ger. Du kan också boka vägledande samtal för att jobba med din personliga utveckling.

Kostnad 30 min 450 kr


Skapa din hemsida gratis!