Månprästinnan i den Peruanska traditionen 

I Inkatraditionen arbetar man med balans mellan sol och måntemplen samt de tre riktningarna ormen, puman och Kondoren. Det finns sju nivåer neråt  och det finns också sju manliga lager såklart för balansens skull. Ett sätt att möta dessa är genom APUs som är bergsandar. Den Peruanska prästinnan  arbetade med och man trodde att många med anknytning till inkan hade sitt ursprung från Plejaderna. Plejaderna är de sju stjärnorna som kallas de sju systrarna. Man kopplar även dessa till de sju chakrana.

Nustas Gudinnorna  

Nustas gudinnorna är 7 gudinnor som ger oss tillgång till 7 lager i underjorden som är kopplade till våra chakran. Mama Occlo är den första gudinnan, dotter av Inti Taita (fader sol ) och Mama Quilla (moder måne). Hon var i inkatraditionen den första gudinnan på jorden. Enligt legenden så kom hon nersänd som gudinna och sattes i Lake Titikaka i en labyrint.  Genom initiering kan vi  aktivera  vi vårt inkafrö för att få tillgång till energierna från alla 7 gudinnor.  Riten ger beskydd och skapar förändring och kommer med feminin kraft. De Sju krafterna under jorden behöver komma tillbaka till oss. 


Tempel of the moon 

. Är en av många heliga platser i Peru där det förekommit många djupa riter för feminin kraft och för att nå vår inre visdom och kreativitet. Jag har själv arbetat med templet som finns i Cusco i olika riter  i healingsessioner med klienter

Lake Titikaka

Är världens högst belägna sjö med sina drygt 4ooo m öh. Den är en helig sjö och den första gudinnan mama Occlos hemvist. Du kan även möta Serena energin här och solplattan. Skapa din hemsida gratis!